Artikel 35 van 138

Sticky Lemon rugzak: ga jij voor small of large?

Sticky Lemon rugzak: ga jij voor small of large?

Net even anders, fantastische kleurencombinaties en afgewerkt met de mooiste details: de rugzakken van Sticky Lemon zijn favoriet onder rugzakken voor zowel jongens als voor meisjes. Voor kleine en grote kinderen met een eigenzinnige, gewaagde en uitgesproken smaak is deze rugzak een hele goed keuze. De Sticky Lemon rugzak is verkrijgbaar in twee formaten: de Sticky Lemon rugzak small en de Sticky Lemon rugzak large. Stijlvol en met een knipoog naar de retro tijden: met een rugzak van dit trendy merk gaat jouw kindje helemaal hip naar school.

Sticky Lemon rugzak small

De Sticky Lemon rugzak klein (of small) is eigenlijk helemaal niet zo klein. Het is een compacte rugtas waar veel in past. De tas is 20 cm breed, 26 cm hoog en 13 cm diep. Doordat de rugzak best diep is, kun je veel kwijt in de Sticky Lemon rugzak klein. 

Gaat jouw kindje al naar de basisschool? Dan vul jij waarschijnlijk iedere ochtend de schooltas met lunchtrommeltjes, fruitbakjes en drinkflessen. In de kleine variant van deze rugtas kun je gemakkelijk twee broodtrommels (of een broodtrommel en een fruitbakje) en twee drinkflessen kwijt. Aan de binnenkant zit zelfs een elastiek waar je een drinkfles in vast kunt klemmen. Handig ter voorkoming van lekkende bekers ;)! 

Verder vind je in het hoofdvak een insteekvak die je af kunt sluiten met een klittenband en zit er aan de voorkant nog een voorvakje met drukknoopje of rits. 

Het handige aan de Sticky Lemon rugzak (zowel small als large) vind ik dat er gebruik is gemaakt van grote ritsen. Zelfs de kleinste vingertjes kunnen deze ritsen gemakkelijk zelf openen en sluiten.

Sticky Lemon rugzak large

De Sticky Lemon rugzak groot (of large) is echt een stuk groter. De rugtas heeft een afmeting van 38 cm hoog, 27 cm breed en 13 cm diep. De rugzak groot is dus net zo diep als de rugzak klein, maar doordat de rugzak verder veel groter is past er natuurlijk ook meer in. Naast alle benodigdheden voor het fruit- en lunchmoment is er ook nog voldoende ruimte voor kleding of schoolspullen.

De indeling van de Sticky Lemon rugzak large is vergelijkbaar met de rugzak small. Ook de grote variant heeft een insteekvak met klittenband, een voorvak en een elastiek aan de binnenkant waar je een drinkbeker in vast kunt klemmen. 

Wist je dat de rugzak groot zelfs door volwassenen wordt gebruikt? En dat snap ik helemaal, want je wordt toch gewoon verliefd op de prachtige en unieke kleurencombinaties die dit merk gebruikt? De rugzak is bijvoorbeeld ideaal te gebruiken als laptoptas of luiertas.

Sticky Lemon rugzak voor jongens & meisjes

De Sticky Lemon rugzakken zijn mooi voor zowel jongens als voor meisjes. De varianten small en large zijn namelijk beschikbaar in de meest unieke kleurencombinaties die voor beide doelgroepen superleuk zijn. Van lichtgrijs en camel tot kaki groen of stoer blauw: voor jongens is er ruime keuze. 

Meisjes worden vast en zeker erg enthousiast van de kleuren paars, blush of rood. Daarnaast zijn er voor de meisjes ook nog twee rugzakken met mooie bloemenprint. Door de prachtige afwerking van de Sticky Lemon rugzak klein en groot is deze tas voor jouw jongedame een echt mode-item! 

Tip: laat je Sticky Lemon rugzak small of large personaliseren met de naam van je kindje. Zorgt net voor die leuke persoonlijke touch! Bekijk hier onze hele collectie rugzak met naam

 

Op de foto's wordt de grote rugzak gedragen door een jongen van 8 en de kleine rugzak door een jongen van 5 en bijna 6 (foto 2) .

Fotografie: @bij.hesfotografie

© 2015 - 2024 By Bineke | sitemap | rss