Artikel 1 van 138

Bouwen, spelen en relaxen met de Shappy Play Sofa

Pelle is dit jaar 3 jaar geworden en ik vind het ieder jaar weer lastig om cadeaus te bedenken. Gelukkig waren we er dit jaar snel uit! Aangezien we binnenkort gaan verhuizen en Pelle een grotere slaapkamer krijgt, leek het mij leuk om hem een speelbank van het merk Shappy cadeau te doen. De Shappy Play Sofa is een bank dat bestaat uit meerdere delen. Je kunt er niet alleen op zitten of slapen, maar ook allerlei bouwwerken mee maken. Helemaal Pelle zijn ding als echte bouwliefhebber. Het wordt vast zijn favoriete plek in huis ;).

Een knusse bank voor Pelle

Lize heeft al een bankje van teddystof op haar slaapkamer, Pelle is hier niet vanaf te slaan. Hij zit er graag om een boekje te lezen of gewoon lekker te spelen. Het was dus niet moeilijk om te bedenken dat hij op zijn nieuwe slaapkamer ook zo’n heerlijk bankje krijgt. Van samen boekjes lezen en logeerpartijtjes tot urenlang bouwen: ik weet zeker dat dit cadeau een schot in de roos is voor Pelle.

Van hangplek tot avontuurlijke bouwprojecten

Het leuke aan de Shappy Play Sofa is dat je er van alles mee kunt bouwen. Het is echt ongelooflijk wat je er allemaal mee kunt maken. Het bankje bestaat uit verschillende losse kussens / onderdelen en hiervan maak je de meest leuke bouwprojecten. Van een krokodil en een hijskraan tot een huisje of een tent. Zijn jouw kinderen ook zo’n fan van hutten bouwen? Het slepen van doeken en wasknijpers is verleden tijd, want jouw kids kunnen al hun creativiteit kwijt in deze speelbank. Het is dus niet alleen een coole hangplek, maar je kunt er ook eindeloos mee spelen. Ideaal voor regenachtige dagen, weekenden en vakanties!

Voor ieder wat wils

De Shappy Play Sofa is er in verschillende maten en diverse stoffen. Wij hebben gekozen voor de Shappy Speelbank Pure Corduroy, maar je hebt ook een teddy variant of leren exemplaren in verschillende kleuren. Voor ieder dus wat wils! Heeft jouw kindje een kleinere slaapkamer, maar wil je wel graag een bank waar ze op kunnen relaxen en waar ze mee kunnen spelen? Dan kun je ook kiezen voor een Shappy Mini Speelbank of zelfs een Shappy Fauteuil. Beide versies zijn kleiner dan de normale speelbank, maar bestaan wel uit verschillende onderdelen zodat je kindje er heerlijk mee kan spelen. 

Hoogwaardige en kidsproof materialen

Wat ik zelf zo fijn vind aan de Shappy Play Sofa is dat ze echt goed na hebben gedacht over het materiaalgebruik. Zo zijn de meeste stoffen huisdiervriendelijk: een krasbestendige stof waar je gemakkelijk haren van kunt verwijderen. De stoffen zijn vrij van allergenen en dus volledig veilig voor je kindje. Ook kun je de hoezen van de kussens wassen op 30 graden in de wasmachine. Ideaal, want met kleine kinderhandjes is een vlek zo gemaakt.  

Tijd voor gezellige logeerpartijtjes

Geen gedoe met luchtbedden die midden in de nacht leeglopen of onhandige logeerbedjes: deze Shappy Sofa tover je binnen no-time om tot handig logeerbed. De speelbank is 160 cm breed, 80 cm diep en 56 cm hoog. Je bouwt hem gemakkelijk om tot logeerbed en je kunt er zelfs een tweepersoonsbed met een afmeting van 160 x 172,5 cm van maken.

Add-ons voor nog meer plezier

Wil je de speelbank uitbreiden voor meer bouwmogelijkheden? Dat kan! Je hebt namelijk handige add-onswaarmee je nog meer bouwopties hebt. Denk aan bogen voor een heus kasteel of een leuke glijbaan om je bouwwerk mee uit te breiden.

Met deze Shappy Sofa hebben we een praktisch cadeau dat ook nog eens zorgt voor veel speel- en bouwplezier. Een ideale combi wat mij betreft! En met de mooie stijlvolle kleuren staat deze bank vast en zeker erg mooi in Pelle zijn nieuwe slaapkamer. Ik kan niet wachten om samen gezellig een boekje erop te lezen of Pelle zijn bouwcreaties te bewonderen.

© 2015 - 2024 By Bineke | sitemap | rss